Кметът на Варна Иван Портних се е скарал на вестник Капитал

...
Кметът на Варна Иван Портних се е скарал на вестник Капитал
Коментари Харесай

Кметът Иван Портних нахока журналист на Капитал” за оценката му, че Варна е „срутен град”, въпреки че това е истината и всички го виждаме

Кметът на Варна Иван Портних се е скарал на вестник „ Капитал ” за оценката му, че Варна е „ сринат град ”.

Това разкри самият Спасов в персоналния си профил във фейсбук.

Ето какво написа Спас Спасов:

" Днес, по време на събитието " Капитал градове ", отдадено на Черноморието, варненският кмет Иван Портних се скара на " Капитал ", тъй като оценката, че Варна е " сринат град " била преднамерена. 
Да, Варна е сринат, замазан и зарязан град. Това е ситуацията!
Първите три фотоси са от преди малко ремонтираното междублоково пространство сред улиците " Ген. Колев " и " Ал. Рачински ". #hubavoe ! 
Последната фотография е от автобусната спирка против кабинета на кмета, която обслужва линиите, возещи туристи от Варна до курортите " Св. Св. Константин и Елена " и " Златни пясъци ". 



Поводът за " хокането " от страна на властимащия евентуално е публикацията на " Капитал " " Булевард, дупка, стадион ", която споделя, че макар изсипаните 200 милиона лв. последните една две години от София Варна не е съумяла да изплува и да притегли вложения и над града продължава да тегне стигмата на " Черна дупка "  https://www.capital.bg/specialni_izdaniia/kapital_gradove/2019/06/12/3921485_bulevard_dupka_stadion/
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР